Inschrijven alleen mogelijk voor een weekkaart 23-8-2021 t/m 28-8-2021.

Graag voor elk kind een aparte inschrijving doen.

Kosten voor de hele week zijn €20 per kind Kinderen van groep 3 t/m groep 8 mogen meedoen KVW Cadier en Keer is voor kinderen in Keer en buiten Keer. Het is dus niet noodzakelijk om op basisschool ”De Keerkring te zitten! Het is mogelijk om in sommige gevallen een uitzondering te maken voor kinderen. Neem dan gerust contact op voor vragen

Uitzondering 2021: Door het niet doorgaan van KVW 2020 wegens COVID mogen dit jaar ook kinderen, die vorig jaar eigenlijk hun laatste jaar hadden en dus in de brugklas zitten, ook meedoen!

Gelieve na de inschrijving het totaal bedrag over te maken op: IBAN: NL91RABO0109902424, t.a.v. Stichting Jeugd- en Jongerenwerk met vermelding naam kind(eren).

Dagkaarten worden op de maandag ochtend, 23 Augustus, op het Raadhuisplein verkocht. Weekkaarten zijn dan uiteraard ook te koop!

AVG

KVW Cadier en Keer gaat ook mee met de tijd en wil u bij deze informeren over de AVG wet. Indien u uw kind aanmeldt, geeft u KVW toestemming om op onze social media kanalen foto’s en video’s te delen van activiteiten tijdens de KVW Week (23 augustus tot en met 28 augustus). Dit zal gaan om hutfoto’s, live video’s, dagverslagen en overige activiteiten gedurende de week. Onze openbare social media kanalen bestaan uit de website, Facebook en Instagram. Het is voor ons niet mogelijk om hier rekening te houden. Bij vragen neem gerust contact op via leidingkvw@outlook.com!Inschrijving:

  Voornaam en Achternaam Kind (verplicht)

  Geboortedatum Kind (verplicht)

  Straatnaam en huisnummer (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (verplicht)